Schoonheidsbehandelingen


Schoonheidsbehandeling

Een ontspannende Reiki schoonheids-basis behandeling.
Deze behandeling bestaat uit reinigen, dieptereiniging(mee-eters verwijderen), epileren, massage en masker. Als er geen probleemhuid is kun je met deze behandeling aardig uit de voeten.


Schoonheidsbehandeling speciaal, ook voor mannen.

Dit is meer voor de oudere huid, die toch wat verslapt is. Na de reiniging, epileren, hotstonemassage en masker door toevoeging van ampullen word je huid weer fris en elastisch.
Door ondersteuning van de producten uit de salon voor thuisgebruik, wordt de doorbloeding weer optimaal, waardoor je er minder vermoeid uitziet en de complimentjes niet van de lucht zijn. Deze behandeling kan uitgebreid worden met evt. een hotstone rugmassage, harsen, elektrisch epileren of definitieve ontharing. Ik werk altijd met warmte, verwarmde stoel, warme lamp voor optimaal resultaat en warme stenen.

Aan de basisbehandeling kan toegevoegd worden:

–  Caviar behandeling

–  Acné behandeling

–  Oogbehandeling

–  Ultrasound-Microdermabrasie

–  Bustebehandeling

–  Couperosebehandeling

–  Verven wimpers/wenkbrauwen

–  Wimperpermanent

–  Permanent make-up

–  Harsen

 

Ultrasound-Microdermabrasie

Een zeer effectieve behandelmethode tegen huidveroudering, rimpels, acne, zwangerschapsvlekken, littekens of grauwheid. Microdermasie slijpt door een mechanisme super peeling en microkristallen, zodat de bovenste huidlaag pijnloos wordt verwijderd. Hierdoor wordt de aanmaak van jonge huidcellen gestimuleerd. Na deze behandeling zie je direct al verbetering, de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit!


Meso therapie

Behandeling waarbij de werkende stof in de huid wordt gebracht via ultra geluid, iontoforese of mesoelectroporatie.
Er wordt gebruik gemaakt van specifieke, natuurlijke en op de huid afgestemde cocktails ter vermindering van rimpels, acne, het verbleken van huidvlekjes maar ook voor behandeling van cellulite en vetophopingen.

beautiful-2315_1280

Back to Top