Alternatieve geneeswijze

 

Voetreflexzone therapie

Voetreflexzone therapie is er op gericht de zones van de voet, die in verbinding staan met de diverse organen,zenuwen en klieren, door middel van energiebanen een impuls te geven, zodat het betreffende
(zieke) orgaan zich kan herstellen (ook door middel van hotstonemassage).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Innerlijkkind therapie
 (het helen van oudzeer-jeugdtrauma’s)

Hoe gewond is jouw ‘innerlijkkind’?

Dit kun je zien aan, in welke mate je last hebt van verslavingen, dwangmatig gedrag, intimiteitsproblemen, minderwaardigheid gevoelens of onvolwassen gedrag etc.
Kortom, het niet in balans zijn door een onverwerkt jeugdtrauma.

In onze innerlijkkind therapie schep ik een warme veilige plek voor jouw kind, om er weer te mogen zijn.
Werken met het innerlijkkind is een doeltreffende methode om bij onze oorspronkelijke verwondingen te komen en die te helen.

balance-110850_1280

Reiki cursussen 1,2 en 3

Reiki is een holistische geneeswijze,brengt lichaam en geest in balans, door na te gaan dat fysieke klachten in oorsprong ontstaan door blokkades in de energie stroom van het lichaam, werkt Reiki om deze blokkades op te heffen. Het stimuleert het zelf genezende vermogen van het lichaam en het is ook een prima ondersteuning van de reguliere geneeswijze of andere vormen van therapie.

Wanneer een reiki-behandeling?
Ben je chronisch moe,heb je pijn klachten, slaapproblemen een burn-out,te kort aan energie…….dan is een Reiki behandeling wat voor jou. Het brengt je letterlijk weer bij jezelf.

Reiki kun je ook zelf ‘leren’
In een weekend word je afgestemd op deze energie, je leert jezelf en anderen te behandelen, je hebt geen enkele vooropleiding nodig, je hebt het altijd bij de hand.

Back to Top